söndag 3 augusti 2008

Söndag

I natt är första natten på flera dygn som vi äntligen har sovit ordentligt. Kan det vara för att det var svalt och skönt?
Igår drog vi iväg till Loos för att fika och hälsa på gamla bekanta. Lite långt att åka för en fika kanske, men vi passade på när solen inte gassade.
Dessutom har de Sveriges godaste mazariner där, så trots allt var det helt klart värt det. Och så fördrev ju en lång, regning dag som annars hade blivit allt annat än rolig.

Eftersom vi upptäckte att även Wilma KAN somna i en bil (det är bara en fråga om att åka tillräckligt långt) så var hon inte så sugen på att sova igår kväll, vilket slutade med att lillebror somnade först, mamma kom tvåa och den enda som övervann Wilma var pappa som hade fuskat och tagit sig en lur på soffan när vi kom hem.

Idag är Wilma hos mormor och bakar bullar. Lillebror njuter och sover, det är svalt och skönt och dessutom tyst, vad det nu kan bero på?!
Wilma ringde nyss och bjöd oss på nybakta bullar. Vi kommer om en stund för Joel sover. Hon funderar en stund och säger sedan:
"Men ni kan panga lite"
Mamma: Vad?
"Panga lite så att vaknar, i en dörr kan ni panga" "Gör ni det? Och så kommer ni"
Jo, jag lovade att vi skulle göra det, men än har jag inte gjort det.
Tycker att han är värd att få sova en lille mannen, men nu låter det som om han löser det själv.

//S***

Inga kommentarer: