tisdag 7 september 2010

Vaknade av en liten kille som stod bredvid sängen och hostade upp slem, för att sedan kräkas lite upp lite slem i sängen. Härlig start på dagen!
Joel fick stanna hemma idag och har sovit hela förmiddagen, efter en alvedon verkar han ha kvicknat till, eller så var det storasyrrans entré som gjorde det hela bättre.
Fick ett telefonsamtal från dagis, Wilma mådde inget bra. Bara att ringa Micke, som nyss dragit iväg till jobbet, så att han fick åka och hämta. Lite senare kommer Micke in genom dörren, själv!
Wilma satt i bilen och hade vansinnesutbrott, hon hade nämligen bara skojat och var inte alls sjuk och ville absolut inte åka hem. Förhoppningsvis har hon lärt sig att inte skoja om det igen.
Nu har hon i allafall lugnat sig och syskonen leker med bilar och inväntar mormor. Halva lägenheten ligger i ruiner, men det är en annan femma. Orkar inte ta tag i det just nu.
Så nu är vi igång igen, höstterminen börjar med sjukdom och man kan inte låta bli att undra om det kommer att bli lika som förrut: sjukdom avlöser sjukdom och inget annat hinns med.
Håller verkligen tummarna för att det inte blir så, orkar liksom inte med det!
Just nu ligger jag i fas med studier och annat och jag vill att det ska fortsätta vara så!
Nej, undra om vi ska sysselsätta oss med lite kakbak så sjuklingen slipper tjata om att gå ut! Tror nästan det!

Inga kommentarer: