måndag 9 februari 2009

Trötta familjen

Micke är helt klart piggare! Imorgon ska jag prova jobba och jag kan bara hålla tummarna för att det kommer att gå bra här hemma.
Joel, jag och Micke har varit vakna hela natten känns det som. Joel vaknade som vanligt i 22-tiden, fick välling men ville inte somna om. 5-minuters pappan tog över och efter, vad som kändes som evighet sov han, för att vakna igen, och igen, och igen. Halv sex var det morgon, med en trött, grining och outsövd bebis. Det humöret har han hållit hela dagen, sovit middag tre gånger, korta. Sista gången blev det tvångssömn i vagnen för att ingen stod ut med honom längre.
Under eftermiddagen har vi kommit på detta: Han kanske är hungrig? Sedan kl 15 har han ätit tre bananer, en stor portion köttbullar och mackaroner.
Nu ska han sova, Micke kom precis ut med vällingen i handen. Tydligen mätt nu då. Återstår bara att se om och hur länge han sover.
Nu ska här duschas, sovas och imorgon jobbas.
Louise: Tack för alla hurrar-rop! Trots otrolig trötthet så känns det ändå som om det går åt rätt håll.
//S***

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Hoppas Micke håller sig fortsatt pigg och att Sara kunnat jobba som vanligt. Hoppas också att Joel fått till mat och sovklockan i rytm med resten av gänget... Kanske hänger hans hunger ihop med att han håller på att bli frisk?!
Brukar ju vara en ond cirkel det där med sjukdom, svårt att sova och dålig ordning på matintaget.

Tänk om det vänt för er nu! Åh, vad vi önskar det!

Ät och Sov Gott!
Anderssons.