söndag 8 februari 2009

Bebis sömn

Det går lite sakta nu när jag har varit hemma ett tag och inte gjort särskilt mycket men vågen visar ändå -13 kg. Heja!

Idag har vi haft ny teori/strategi för våran bebis. Efter alla sjukdomar tror vi att han kanske måste lära sig att komma till ro på egen hand igen. Därför har vi (läs Micke, eftersom jag är för blödig) kört 5-minuters metoden nu på kvällen. Efter 20 minuter somnade skrutten sittandes och fick hjälp att komma ner i liggande ställning och sedan dess sover han. Nu återstår bara att se om han fortsätter med det eller om han vaknar punktligt vid 22-tiden igen.
Vad tror våran coach (stavas det så?) om den teorin? (Det är du Louise, men det visste du väl redan?)
I natt är hans sista chans att vara en snäll bebis sedan flyttar mamma ner på soffan, med öronpropparna och pappan tar över nätterna en stund. Stackars liten!

Ps. Micke mår mycket bättre, har skottat, fyllt på pellets, hjälpt till med städningen lite, lekt och framför allt varit vaken hela dagen. Även om kinderna blev väldigt röda framåt eftermiddagen och det såg lite tungt ut ett tag så är han fortfarande med och har parkerat sig framför tvn en stund. Det går framåt!


//S***

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej góvänner!

Härligt Micke: Vi blir så glada när vi får höra/läsa att du är bättre! Det är det viktigaste just nu. Skotta och dona en hel dag det är friskhetstecken i vår värld! Heja, Heja, Heja! Men kom ihåg att vila också.

Joel: Vad bra att du kunde somna själv!!! Prova samma rutiner flera dagar för att veta att det är bra. -Jobbigt? -Ja, vi vet.
-Tårdrypande? -Ja, fruktansvärt...
-Lönsamt? -Ja, förhoppningsvis!

Wilma: Lycka till med fina glasögonen på fredag. Grattis, till lika som Pappa och Sture.

Och så Sara: Stort Grattis till minus på vågen! Det är mycket du har tappat, måste kännas i kroppen och kläderna... Bra jobbat, Grattis igen!

Kändes som lite medvind i bloggen idag, Härligt!

Nu säger vi hej för den här gången!
Hörs/skrivs snart igen!
Sköt om er!
Anderssons