fredag 6 februari 2009

På Louise begäran:

På cykelverkstan fick vi denna gång bra hjälp. Vi fick träffa en AT läkare, som av naturliga själ är noggranna och hon undersökte Micke mycket noggrant. Tog alla tänkbara prover för att utesluta allt och kom fram till att det som ligger närmast till hands är en depression. Det har helt enkelt blivit för mycket av livet! Fick mediciner som ska provas under helgen, en ny tid om två veckor, tills dess är han sjukskriven och en remiss till psykolog. Än är det inte uteslutet att det är något kroppsligt fel eftersom det tar en vecka att få svar på alla prover. Hon var inte säker på om det är någon kroppslig sjukdom som gett upphov till alla psykiska symtom eller inte. Skönt i alla fall att hon utesluter allt.
Jag tycker att det känns som om Micke blev mycket piggare av att veta att det inte var något fel på hjärtat.

Wilma har idag varit och kollat synen. Glasögon ska inskaffas och optikern lovade att hon kommer att bli en ny tjej efteråt. Hon har tydligen så pass stort synfel att hon troligtvis går runt med ständig huvudvärk. Passade också på att göra en snabbkoll på mamman, och jo visst, hon behöver också nya glasögon! Kul!

Joel sover fortfarande inte, idag har han haft feber, tänder kanske?

Igår gick hela huset och la sig klockan 18.00. Jo, det är sant! Men vi somnade inte förrän närmare 22.00 i alla fall. Joel och Sara delade säng och var mest vakna hela natten som vanligt!
Nu sover liten man, liten Sessa har badat, mormor är här en sväng.
Imorgon ska vi till Leksand och kolla glasögon utbud, sedan ska Wilma på maskeradkalas igen.


//S***

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fortfarande fredag och vi har fått svar på flera frågor. Roynessons är ingen cykelverkstad! De är på riktigt!!!
Äh, jag vill prata med er. Jag ringer!

Hörs om en minut, om ni har tid att prata!

Anderssons

Anonym sa...

Lååångfredag?! Man hinner med mycket bara man vill. Så skönt att få prata med dig Micke! Nu vet vi att ni finns där och mår ganska bra. Det är bra!

Här lullar vi vidare med "På spåret" och tvätten, barnen ser på någon film och allt är bara lugnt och skönt!

Sov Gott! (Du också Joel...)
Anderssons

Sara sa...

Joel gör allt annat än att sova på nätterna. I natt har haft feber och vägrat sova. Börjar bli lite trött på det här nu.
Vi andra känner oss ganska okej. Wilma har beställt glasögon idag, är på kalas nu och ska hämtas om en liten stund.

Skönt att det är bra med er. Skulle gärna "boka" in en dag i Falun när alla här känner att orken är med. Finns ju lite att prata av sig om nu (igen)

//Sara

Anonym sa...

Hej góvänner!

Joel: Man ska sova på nätterna! Allt blir så mycket lättare och roligare på dagarna då. Prova får du se!

Familjen: Vi vill så gärna att ni ska komma till oss. Säg bara till när ni vill, kan och orkar! Tills dess håller vi tillgodo med bloggen och telefonen.

Nu blir det snart Melodifestival!
Lev väl!
Anderssons